15.06.2023

Зустрічай новий бренд DASH AND STARS

Зустрічай новий бренд  DASH AND STARS

Dash and Stars – це сучасний бренд спортивного одягу, націлений на жінок, яким подобається піклуватися про себе, вибираючи активне життя зі здоровими звичками.

Цей новий бренд був створений для того, щоб надати жінкам, які шукають спортивний одяг, варіант, який буде мотивувати на досягнення найкращих результатів. Які, займаючись своїм улюбленим видом спорту, прагнуть залишатися стильними.

Dash and Stars — це одяг з високим рівнем технічної оснащеності та функціональності. В колекції ви знайдете моделі для бігу, фітнесу, йоги, тенісу та плавання. Вироби сконструйовані таким чином, щоб виглядати особливо гарно, завдяки високотехнологічній тканині, продуманим швам і деталям, які також забезпечують максимальний комфорт. Технічні характеристики є ключовою частиною кожного виробу, що відповідає всім спортивним потребам і підвищує зручність використання одягу.

Колекція вирізняється особливою елегантністю та відображає сучасний ритм життя. Створюючи палітру кольорів та принтів, дизайнери надихались різноманіттям природи, поєднуючи її з сучасними тендеціями моди.

Тканини виготовлені з модалу Tencel, бавовни, переробленого поліаміду і поліестеру. Виробничі процеси є екологічно чистими, з меншою кількістю відходів. Під час створення тканини та нанесення принтів, використовується  менша кількість води та енергії.

Піклуватися про себе та вести здоровий спосіб життя – це те, що ми робимо для себе, з великою повагою та любов’ю до тіла та духу.