09.10.2023

Зустрічай новий бренд HI&BYE

Зустрічай новий бренд  HI&BYE

HI&BYE — це новий бренд, спрямований на дівчат віком від 14 до 20 років.
Веселі, допитливі, чутливі, з ентузіазмом, амбіційні, вони бажають змінювати світ. Молодь, яка тільки починає формувати свою ідентичність, експериментує, відчуває, що живе наповну і, що найголовніше, ділиться цим з оточуючими.

Вони хочуть бути частиною інклюзивної спільноти, де можна ділитися досвідом, цінностями та незабутніми моментами. Вони сприймають світ як місце, де можливо все, де немає меж між онлайн і офлайн, публічним і приватним, чоловічим і жіночим.

З метою стати брендом, на який можна розраховувати щодня, перша колекція HI&BYE має різнокольорові речі, для будь-яких випадків. Сюди входять: комплекти білизни з мережива та бавовни, з трикутними бюстгальтерами, класика на кісточках, з пуш-апом і без. Трусики представлені у вигляді стрінгів, бікіні, боксерів, бразиліанів і шортиків.

Силуети надзвичайно комфортні, і деякі з них, такі як трусики чи бра у рубчик з білим логотипом бренду, призначені для адаптації до повсякденної діяльності дівчаток-підлітків. В колекції також є ребристі топи, безшовні топи з відкритою спиною на ремінцях і спортивні кофти.