16.08.2021

Екологічна лінія купальників і пляжного одягу Green Summer

Екологічна лінія купальників і пляжного одягу Green Summer

Women'secret представляє екологічну лінію купальників і пляжного одягу Green Summer, закликаючи дотримуватися екологічного способу життя. У колекції Green Summer використані органічні тканини і натуральні барвники.
При створенні органічного поліестеру використовується пластикова тара, яку після всіх етапів дезінфекції та обробки формують у волокна для створення тканини. Дана технологія споживає менше ресурсів і виділяє менше CO2 при виробництві, що в свою чергу завдає менше шкоди планеті. Поліаміди виготовляються шляхом переробки матеріалів, які не були використані в первісному процесі виготовлення тканини. Обидві технології дозволяють перетворити пластик і відходи текстильного виробництва, що забруднюють моря і ліси, в тканину для виготовлення купальників.

Віскозу ECOVERO ™ отримують з деревини в рамках програми, що гарантує їх лісовідновлення. Доведено, що виробництво віскози ECOVERO ™ спричиняє до 50% менше викидів і впливу на водні ресурси в порівнянні зі звичайною віскозою.

Колекція Green Summer представлена широким асортиментом купальників і пляжного одягу в різноманітній палітрі кольорів і моделей.
Купуй одяг і купальники колекції Green Summer і вибирай шлях сталого розвитку разом з women'secret!